Известие

Collapse
No announcement yet.

Limited superoil?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

всеки има некво виждане на нещата,мене ме вълнуваше дали нашите коли го имат по принцип и ако го имат защо при мен нищо не изписва,а иначе ми е все тая.Ако алфата беше като стилото за багажника мисля че пак щеше да си я купиш
    alfa 166jtd@super

Comment

Колеги, мистерията е разгадана и вчера щях да пукна от смях.

Значи, колата в момента я кара баща ми. Бях настроил компютъра да говори италиански и затова се изплаших доста - викам, щом е проговорил на английски, трябва да е някаква ексцесия. Всеки път, когато колата тръгне от спряло положение, ICS-a прозвънява и изписва нещо, което баща ми без очила чете като Limited superiol. Вчера, обаче, ми се обажда един негов по-окат колега и ми звъни и ми казва, че съобщението е всъщност Limite superato! - лимитът надвишен.

Проведох кратко разследване и установих следното: Ами баща ми ровил из компютъра и си нагласил ограничение на скоростта от 5-10 км/ч и очевидно винаги като тръгва го превишава, което разтревожва ICS-a.

Сега ако някой помогне с информация за кодировката на телефона...
      Alfa Romeo 2.4 JTD, 140 HP, 2001
      Fiat Brava 1.9 JTD, 105 HP, 2000
      Ex: Fiat Marea Weekend 2.4 JTD 130 HP, 2000
      Ex: Fiat Punto 1.1, 55 HP, 1996

Comment

Първоначално публикувано от Bloody Boozer Покажи съобщение
        Колеги, мистерията е разгадана и вчера щях да пукна от смях.

Проведох кратко разследване и установих следното: Ами баща ми ровил из компютъра и си нагласил ограничение на скоростта от 5-10 км/ч и очевидно винаги като тръгва го превишава, което разтревожва ICS-a.
        Колега добре че се е оказало лимита , че ни хвърли в шах всички !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
          Примерно Фиат Стило има "екстра" ако не ти е затворен добре багажника колата гасне...
          ХАХАХАХА гаснел... къде го чу тва колега??? Ако не е затворен багажника просто като тръгнеш десетина секунди пищи и ти изписва че е отворен, това е... гаснела колата омг..
          147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
            ХАХАХАХА гаснел... къде го чу тва колега??? Ако не е затворен багажника просто като тръгнеш десетина секунди пищи и ти изписва че е отворен, това е... гаснела колата омг..
            На познат човек. Може и да не е било нещо в ред, знам ли... Но определено гаснеше при отворения багажник.

Comment

Е определено нещо не е в ред за да гасне при отворен багажник.. фабрично няма такива "екстри"
              156 2.4 JTD - ex

Comment

Абе има такива работи, моята бивша Ланча Капа напрпимер не палеше при отворен багажник. Ако вече е запалена не гаснеше, но ако се опитам да запаля при отворен багажник - нъцки, стартера не върти. Освен това копчето за отваряне на багажника в жабката не беше активно при запален двигател - капака можеше да се отвори само с ключа - ама па той нали е на стартера в момента

Явно с цел да не влизат отработени газове в купето
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ха хвърли ме в джаза... лекинко са попрекалили със safety концепциите май май. И се пак конкретно на Стилото багажника по никакъв начин не влияеше паленето или работата на мотора.
                  156 2.4 JTD - ex

Comment

Ха хвърли ме в джаза... лекинко са попрекалили със safety концепциите май май. И се пак конкретно на Стилото багажника по никакъв начин не влияеше паленето или работата на мотора.
                    При стило екстрата се среща много рядко но я има(трябва да проверя дали не мога да я програмирам така в борд компира), за останалите неща дето пинко обеснява огромна част от съвременните автомобили са си така Даже скоро няма да има такива дето не са Даже на 145 не се отваря багажника на контакт
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      При стило екстрата се среща много рядко но я има(трябва да проверя дали не мога да я програмирам така в борд компира), за останалите неща дето пинко обеснява огромна част от съвременните автомобили са си така Даже скоро няма да има такива дето не са Даже на 145 не се отваря багажника на контакт
                      Я виж ти... Май все пак и друг човек който се занимава с италианки го е срещал проблема. Дали все още ти е смешно? Най-лесно е да се смеем, когато не разбираме
                      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 14:21.

Comment

Моля ти се тоя смях надявам се не си го приемал за заяждане. И да все още ми е смешно че има такива екстри
                        156 2.4 JTD - ex

Comment

Моля ти се тоя смях надявам се не си го приемал за заяждане. И да все още ми е смешно че има такива екстри
                          Не , просто се радвам че ОТНОВО се оказах прав.

Comment

Working...
                          X